Στη μεγάλη γιορτή του Γαστρονόμου ακούσαμε τις γιαγιάδες μας - και η συγκίνηση ήταν πολλή
Στη σκηνή Δ της Πειραιώς 260, στο 2ο Food Talk της μεγάλης γιορτής του Γαστρονόμου, οι γιαγιάδες της ελληνικής γαστρονομίας συγκεντρώθηκαν για να μας υπενθυμίσουν την αξία της παράδοσης και όλα όσα αξίζει να διασωθούν - σήμερα και στο μέλλον. Η Μαρία Αναγνωστοπούλου-Κατσουνά, η "Σάντα Μαρία" της Παριανής γαστρονομίας, η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου από το Κλεισίδι της Ανάφης, η Σοφία Καραπαναγιώτου, αγρότισσα και τεχνίτρια από την Ορεστιάδα, η Ρωξάνη Μάτσα, κυρά του Σαββατιανού και μητέρα της Μαλαγουζιάς και η Ντίνα Συκουτρή, λουκουμοποιός και διασώστης μιας τέχνης που ταξίδεψε από τη Σμύρνη στη Χίο και από εκεί στη Σύρο, μίλησαν για τις προκλήσεις του να ζεις και να παράγεις σε τόπους όπου ο υπερτουρισμός και η σύγχρονη βιομηχανία σβήνουν τα ίχνη μιας μακράς ιστορίας."Ενα μπουκέτο με καταπληκτικές γυναίκες", όλες τους παλιές βραβευμένες του Γαστρονόμου, συμμετείχαν σε μια ειλικρινή και συγκινητική συζήτηση (φωτ. Studio Nikos Kominis)...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.