πριν από  4 ώρες 15 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στη σκηνή Δ της Πειραιώς 260, στο 2ο Food Talk της μεγάλης γιορτής του Γαστρονόμου, οι γιαγιάδες της ελληνικής γαστρονομίας συγκεντρώθηκαν για να μας υπενθυμίσουν την αξία της παράδοσης και όλα όσα αξίζει να διασωθούν - σήμερα και στο μέλλον. Η Μαρία Αναγνωστοπούλου-Κατσουνά, η "Σάντα Μαρία" της Παριανής γαστρονομίας, η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου από το Κλεισίδι της Ανάφης, η Σοφία Καραπαναγιώτου, αγρότισσα και τεχνίτρια από την Ορεστιάδα, η Ρωξάνη Μάτσα, κυρά του Σαββατιανού και μητέρα της Μαλαγουζιάς και η Ντίνα Συκουτρή, λουκουμοποιός και διασώστης μιας τέχνης που ταξίδεψε από τη Σμύρνη στη Χίο και από εκεί στη Σύρο, μίλησαν για τις προκλήσεις του να ζεις και να παράγεις σε τόπους όπου ο υπερτουρισμός και η σύγχρονη βιομηχανία σβήνουν τα ίχνη μιας μακράς ιστορίας."Ενα μπουκέτο με καταπληκτικές γυναίκες", όλες τους παλιές βραβευμένες του Γαστρονόμου, συμμετείχαν σε μια ειλικρινή και συγκινητική συζήτηση (φωτ. Studio Nikos Kominis)...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation