Στριφτόνι με πέστο βασιλικού, ντομάτας και αμύγδαλα
Ωραία η μαγειρική, δημιουργική και χαλαρωτική. Ωστόσο υπάρχουν εκείνες οι μέρες που δεν θέλουμε να περάσουμε πολύ χρόνο στην κουζίνα, αλλά ούτε και να το κουράσουμε ιδιαίτερα. Και για αυτές τις στιγμές έρχεται η συνταγή που παρουσίασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", παρέα με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε μια συνταγή απλή, γευστική και καλοκαιρινή: στριφτόνι με πέστο βασιλικού, ντομάτας και αμύγδαλα. Εύκολη διαδικασία, με απλά υλικά, που είναι ότι πρέπει μετά τις πρωινές βουτιές στη θάλασσα. Τα υλικά 500 γρ. στροφτόνι με ντομάτα 2 φρέσκα κρεμμύδια 80 γρ. κάπαρη 80 ml λευκό κρασί 1 κιλό ντοματίνια 100 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα 100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι 80 γρ. ανθότυρο Για το πέστο 2 σκελίδες σκόρδο 100 ml ελαιόλαδο 2 ματσάκια βασιλικού αλάτι πιπέρι ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ Ιμάμ μπαϊλντί Η διαδικασία Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα ντοματίνια, τον βασιλικό, το ανθότυρο, τη γραβιέρα, τις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.