Superfood alert! Έρχεται από την Κορέα και έχει αξιοσημείωτα οφέλη
Είναι το kimchi το νέο superfood; Οι ερευνητές του College of Agriculture, Health and Natural Resources (CAHNR) λένε "ναι". Σύμφωνα με τη μελέτη τους, η τακτική κατανάλωση kimchi θα μπορούσε να συμβάλλει στην βελτίωση των επιπέδων γλυκόζης νηστείας, στη μείωση των τριγλυκεριδίων αλλά και της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Το kimchi (κορεάτικο τουρσί), γνωστό για την πικάντική του γεύση, είναι προϊόν ζύμωσης και παρασκευάζεται συνήθως με κινέζικο λάχανο, σκόρδο, τζίντζερ και σκόνη τσίλι. Η επιστημονική ανασκόπηση, που δημοσιεύθηκε στο Nutrition Reviews, συνοψίζει τα ευρήματα από προϋπάρχουσες μελέτες σχετικά με τα οφέλη του για την υγεία. Η ανάλυση βασίστηκε συγκεκριμένα, σε εννέα μελέτες που διεξήχθησαν μεταξύ 2011-2023 και διερεύνησαν τις επιδράσεις της κατανάλωσής του στην υγεία 43,000 συμμετεχόντων. Kimchi το νέο superfood Σύμφωνα με τα ευρήματα, η κατανάλωση kimchi φάνηκε να συνδέεται με βελτίωση των επιπέδων γλυκόζης νηστείας, των...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.