Συνταγή: Μοσχάρι με τσίλι και νούντλς
Αυτή η συνταγή για μοσχάρι με τσίλι και νουντλς είναι ιδανική για ένα γρήγορο, γευστικό και πικάντικο γεύμα που θα λατρέψουν όλοι.Υλικά Για το μοσχάρι με τσίλι1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες2 κόκκινες πιπεριές τσίλι, χωρίς τους σπόρους και ψιλοκομμένες500γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (δείτε την Συμβουλή Συνταγής για εναλλακτικές)300γρ. πακέτο νουντλς udon έτοιμα για το γουόκ (δείτε τη συμβουλή συνταγής)½ λάχανο Σαβοίας ή μυτερό λάχανο, ψιλοκομμένο2 κουταλιές της σούπας αλατισμένα, ψημένα φιστίκια, ελαφρώς σπασμένα, για γαρνίρισμα2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, για γαρνίρισμα Για τη σάλτσα2 κουταλιές της σούπας απαλό φυστικοβούτυρο2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας1 κουταλιά της σούπας ξύδι μηλίτη ή κρασιού1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένες νιφάδες τσίλι200 ml μόλις βρασμένο νερόΕκτέλεσηΓια το μοσχάρι με τσίλι: Ζεστάνετε το λάδι σε ένα γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο, το τσίλι και τον...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.