πριν από  17 ώρες 33 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 15.06.2025 • 13:31 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ωρα για μαστιχωτό καϊμάκι, βελούδινο παρφέ και φρουτένιο σορμπέ που σε ξυπνάει. Για γαλατένιες, δροσερές κρέμες, για εθιστικές σοκολάτες. Για κλασικά παγωτά σε ζαχαροπλαστεία με ιστορία στην πόλη αλλά και φρέσκες, δημιουργικές γεύσεις σε παγωτατζίδικα και τζελατερίες νέας γενιάς στην Αθήνα. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα παγωτό με ανθότυρο, περγαμόντο και Aperol που θυμίζει ιταλικά απογεύματα, σορμπέ μόκα δυνατό σαν εσπρεσάκι ή κρέμα με τσίπουρο και σύκα, δείτε το σαν ευκαιρία για μια βόλτα. Αυτές, μαζί με πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες, λαχταριστές γεύσεις, μας περιμένουν εκεί έξω για να γλυκάνουν και να δροσίσουν το καλοκαίρι μας. Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation