πριν από  9 ώρες 54 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Γαστρονόμος 07.06.2025 • 21:23 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τον Μάιο περιπλανηθήκαμε σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Χαρήκαμε τηγανητά προσφυγάκια, πίτσες "σωστές" και άκρως λαχταριστές, και γεμιστά του ονείρου. Εκτιμήσαμε ιδιαιτέρως εποχικές σαλάτες όλο φρεσκάδα, με καλοδιαλεγμένα υλικά και φαντασία, που αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού στα εστιατόρια. Πετύχαμε ένα grilled cheese έξτρα μερακλίδικο. Και αλλού φάγαμε ωραία όμως: απίθανα θαλασσινά ντολμαδάκια στη Σύρο· εξαιρετικές ωμές γαρίδες στη Μάνη· και στο Ρέθυμνο αξέχαστα σιροπιαστά.Τριγυρνώντας στο κέντρο και στα πέριξΦωτογραφία: Άσπα ΚουλύραΦωτογραφία: Άσπα Κουλύρα Τα πιο ωραία προσφυγάκια, με τρυφερό πάλευκο ψαχνό, τηγανισμένα άψογα, τραγανά εξωτερικά και με ζουμερή τη σάρκα τους, τα φάγαμε χαμηλά στην Ευριπίδου, στο καρπαθιώτικο καφενείο Καστέλλο (Ευριπίδου 88, Τ/210-32.12.789) μαζί με μπίρα παγωμένη και παρατηρώντας ορδές από ηλιοκαμένους τουρίστες να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation