Τα πιο ωραία του μήνα: Τι δοκίμασε και ξεχώρισε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Μάιο
Γαστρονόμος 07.06.2025 • 21:23 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τον Μάιο περιπλανηθήκαμε σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Χαρήκαμε τηγανητά προσφυγάκια, πίτσες "σωστές" και άκρως λαχταριστές, και γεμιστά του ονείρου. Εκτιμήσαμε ιδιαιτέρως εποχικές σαλάτες όλο φρεσκάδα, με καλοδιαλεγμένα υλικά και φαντασία, που αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού στα εστιατόρια. Πετύχαμε ένα grilled cheese έξτρα μερακλίδικο. Και αλλού φάγαμε ωραία όμως: απίθανα θαλασσινά ντολμαδάκια στη Σύρο· εξαιρετικές ωμές γαρίδες στη Μάνη· και στο Ρέθυμνο αξέχαστα σιροπιαστά.Τριγυρνώντας στο κέντρο και στα πέριξΦωτογραφία: Άσπα ΚουλύραΦωτογραφία: Άσπα Κουλύρα Τα πιο ωραία προσφυγάκια, με τρυφερό πάλευκο ψαχνό, τηγανισμένα άψογα, τραγανά εξωτερικά και με ζουμερή τη σάρκα τους, τα φάγαμε χαμηλά στην Ευριπίδου, στο καρπαθιώτικο καφενείο Καστέλλο (Ευριπίδου 88, Τ/210-32.12.789) μαζί με μπίρα παγωμένη και παρατηρώντας ορδές από ηλιοκαμένους τουρίστες να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.