Ταλαγάνι με μπούκοβο σε λαχταριστή τηγανιά! Το πιο spicy comfort πιάτο του χειμώνα
Ξέρεις εκείνη τη στιγμή που θέλεις κάτι εύκολο, νόστιμο, αλλά και λίγο... ανατρεπτικό; Που δεν έχεις χρόνο για μαραθώνιες προετοιμασίες, αλλά θες να ανεβάσεις επίπεδο αυτό που μπαίνει στο πιάτο σου; Ε, κάπως έτσι γεννήθηκε η σημερινή συνταγή. Ένα πιάτο που πατάει στην ελληνική παράδοση, αλλά βάζει και το κάτι παραπάνω, αυτό το "σε τσιμπάει λίγο και σου αρέσει". Και κάπου εδώ έρχεται το Ταλαγάνι Αποστόλου με μπούκοβο , το νέο πικάντικο twist στο αγαπημένο τυρί σχάρας. Το Ταλαγάνι Αποστόλου με μπούκοβο έχει ακριβώς αυτό τον χαρακτήρα που χρειάζεσαι όταν θες κάτι ουσιαστικό: μαστιχωτή υφή, αρώματα που ανοίγουν με το ψήσιμο και εκείνη την πικάντικη νότα από μπούκοβο και καγιέν που σε ξυπνάει χωρίς να σε καίει. Ψήνεται πανεύκολα σε σχάρα , τηγάνι , γκριλιέρα , ακόμη και στον φούρνο , χωρίς να χάνει σχήμα. Αν θες να ψαχτείς περισσότερο, ενημερώσου για τεχνικές ψησίματος από έναν καλό οδηγό ή για ελληνικά προϊόντα σε μια αξιόπιστη πλατφόρμα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.