Ταλιατέλες καπονάτα
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επέστρεψε στο πόστο του, στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", ανανεωμένος και φέρνοντας μαζί του μια συνταγή ότι πρέπει για αυτή την εποχή.Τα υλικά500 γρ. ταλιατέλες2 μελιτζάνες φλάσκες2 σκελίδες σκόρδο50 ml ελαιόλαδο1 κόκκινο κρεμμύδι2 στικ σέλερι50 γρ. κάπαρη1 κόκκινη πιπεριά50 γρ. κουκουνάρι100 γρ. πράσινες ελιές σε ροδέλες3 τριμμένες ντομάτες3 κ.σ. μηλόξυδο50 γρ. μέλι1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα1 ματσάκι βασιλικός1/2 ματσάκι μαϊντανόςαλάτιπιπέριΤο μυστικό Το καλό καβούρδισμα της μελιτζάνας για να μαλακώσει, να φύγει η οξύτητα και να βγάλει τη γλύκα της.Δείτε το βίντεο Η διαδικασία Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε τη μελιτζάνα, που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και την καβουρδίζουμε. Και στη συνέχεια ρίχνουμε, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά Φλωρίνης, το σέλερι, τον βασιλικό και τον μαϊντανό, και ανακατεύουμε καλά. Παράλληλα έχουμε βράσει τις ταλιατέλες (αλ ντέντε κατά προτίμηση).
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.