πριν από  21 ώρες 10 λεπτά

Vita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επέστρεψε στο πόστο του, στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", ανανεωμένος και φέρνοντας μαζί του μια συνταγή ότι πρέπει για αυτή την εποχή.Τα υλικά500 γρ. ταλιατέλες2 μελιτζάνες φλάσκες2 σκελίδες σκόρδο50 ml ελαιόλαδο1 κόκκινο κρεμμύδι2 στικ σέλερι50 γρ. κάπαρη1 κόκκινη πιπεριά50 γρ. κουκουνάρι100 γρ. πράσινες ελιές σε ροδέλες3 τριμμένες ντομάτες3 κ.σ. μηλόξυδο50 γρ. μέλι1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα1 ματσάκι βασιλικός1/2 ματσάκι μαϊντανόςαλάτιπιπέριΤο μυστικό Το καλό καβούρδισμα της μελιτζάνας για να μαλακώσει, να φύγει η οξύτητα και να βγάλει τη γλύκα της.Δείτε το βίντεο Η διαδικασία Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε τη μελιτζάνα, που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και την καβουρδίζουμε. Και στη συνέχεια ρίχνουμε, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά Φλωρίνης, το σέλερι, τον βασιλικό και τον μαϊντανό, και ανακατεύουμε καλά. Παράλληλα έχουμε βράσει τις ταλιατέλες (αλ ντέντε κατά προτίμηση).

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation