πριν από  8 ώρες 38 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 9-10 Για τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε μικρά κομμάτια 150 γρ. άχνη ζάχαρη 4 κρόκοι αυγών τα σποράκια από 1 λοβό βανίλιας (τον κόβουμε στη μέση κατά μήκος και με τη λάμα του μαχαιριού ξύνουμε το εσωτερικό του για να μαζέψουμε τους σπόρους) στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού αλάτιΓια την κρέμα αμυγδάλου 150 γρ. βούτυρο αγελάδας 150 γρ. άχνη ζάχαρη 3 μεσαία αυγά, χτυπημένα ελαφρώς με το πιρούνι 2 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη 150 γρ. αμυγδαλόσκονη (έτοιμη, σε σούπερ μάρκετ) ή 150 γρ. λευκά αμύγδαλα, αλεσμένα σε σκόνη 5-6 αχλάδια 1 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρηΔιαδικασία ΖύμηΓια να φτιάξουμε τάρτα με αχλάδια και κρέμα αμυγδάλου, αρχικά χτυπάμε, στο μίξερ με το φτερό, σε μεσαία ταχύτητα, το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν καλά.Προσθέτουμε σιγά σιγά τους κρόκους, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να τους "πάρει" το μείγμα.Προσθέτουμε έπειτα το αλεύρι, το αλάτι και τους σπόρους της...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation