Ταχίνι vs. φυστικοβούτυρο: Ποιο είναι τελικά το καλύτερο;
iStock Αν δεν έχεις ακόμα βάλει το ταχίνι στην καθημερινότητά σου, είναι καιρός να το ξανασκεφτείς. Φτιαγμένο από αλεσμένο σουσάμι, αυτό το παχύρρευστο, αρωματικό "χρυσάφι" είναι γεμάτο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Περιέχει καλά λιπαρά, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο και φυτικές πρωτείνες -και όλα αυτά σε μια μόνο κουταλιά. Είναι φυσικά χωρίς ζάχαρη, χωρίς επεξεργασία, και συνδυάζεται τέλεια τόσο σε αλμυρές όσο και σε γλυκές συνταγές. Ένα boost ενέργειας, χωρίς ενοχές! Το φυστικοβούτυρο έχει αγαπηθεί εδώ και χρόνια ως πρωτεϊνική βόμβα, ειδικά από όσους αθλούνται ή χρειάζονται γρήγορη ενέργεια. Παρασκευάζεται από καβουρδισμένα φυστίκια και χαρίζει μια έντονη, γεμάτη γεύση που ταιριάζει ιδανικά σε smoothies, ψωμί ή ακόμα και σκέτο με το κουτάλι. Περιέχει φυτικές πρωτείνες, καλά λιπαρά και κάλιο, αλλά συχνά συνοδεύεται από προσθήκες ζάχαρης, αλατιού ή/και φοινικέλαιου, ανάλογα με τη μάρκα. Για να απολαύσεις τα οφέλη του στο μέγιστο, επίλεξε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.