Τι να μαγειρέψω σήμερα; Η ελληνική εκδοχή της καρμπονάρας που πρέπει να δοκιμάσεις
iStock Είναι αναμφίβολα ένα πιάτο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι και έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές. Η αυθεντική συνταγή της ιταλικής καρμπονάρας γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους φιλόδοξους σεφ ερασιτέχνες και μη με αρκετούς να μιλούν για το αν μπαίνει τελικά κρέμα γάλακτος ή κρόκος αυγού. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ωστόσο, μας δίνει μια διαφορετική, άκρως γευστική συνταγή για την ελληνική εκδοχή της καρμπονάρας με λουκάνικο και ντομάτα. Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για ελληνική καρμπονάραΥλικά:500 γρ. παπαρδέλες4 τεμάχια χωριάτικα λουκάνικα1 σκελ. σκόρδο σπασμένη1 κ.σ. πάπρικα2 φλ. ντομάτες ψιλοκομμένες3 κρόκους αυγού250 γρ. κρέμα γάλακτοςΑλάτιΠιπέριΤυρί τριμμένο Δες περισσότερα στο missbloom.gr Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.