Το απλό trick για να διατηρείς τα φρέσκα κεμμυδάκια έως και 10 ημέρες
iStock Τα φρέσκα κρεμμυδάκια είναι από εκείνα τα υλικά που "δένουν" τέλεια με σχεδόν τα πάντα. Δίνουν άρωμα, δροσιά και μια φίνα γεύση που κάνει ακόμα και το πιο απλό πιάτο να μοιάζει προσεγμένο. Μπορείς να τα βάλεις σε σαλάτες, ομελέτες, πίτες, σάλτσες, κρέατα, ψάρια, ριζότο - πραγματικά παντού! Είναι ελαφριά, αρωματικά και έχουν αυτό το κάτι που δεν αντικαθίσταται εύκολα. Όμως... ξέρεις πολύ καλά και την άλλη τους πλευρά: είναι ευαίσθητα. Ακόμα και να τα βάλεις στο ψυγείο, δεν σημαίνει ότι θα κρατήσουν. Μαραίνονται εύκολα, μουχλιάζουν γρήγορα ή λιώνουν στη βάση τους και τελικά καταλήγεις να τα πετάς μέσα σε λίγες μέρες. Είναι κρίμα, γιατί πρόκειται για ένα υλικό που έχει αξία - όχι μόνο γευστικά, αλλά και διατροφικά. Γι' αυτό, χρειάζεται να τα μεταχειρίζεσαι σωστά από τη στιγμή που θα τα φέρεις στο σπίτι και η σεφ Σόνια Μαργαρίτου (@sonia.margaritou) σου έχει τη λύση.Πώς θα τα διατηρήσεις φρέσκα έως και 10 ημέρες χωρίς να πάθουν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.