πριν από  1 ημέρα 13 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 6 Για το κρέας 1.500 γρ. κιλό μοσχάρι (ελιά), σε κύβους 3-4 εκ. 150 γρ. καπνιστή πανσέτα ή μπέικον, χοντροκομμένο 1 καρότο, σε ροδέλες 1 ξερό κρεμμύδι, σε φέτες 2 κουτ. σούπας αλεύρι 700 ml κόκκινο ξηρό κρασί 600 ml ζωμός λαχανικών ή νερό 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 φύλλο δάφνης 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένο 20 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια τα κρεμμυδάκια 30 μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο, καθαρισμένα, ολόκληρα 200 ml ζωμός κοτόπουλου ή νερό 1 φύλλο δάφνης 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδας 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια τα μανιτάρια 500 γρ. μικρά λευκά μανιτάρια, σκουπισμένα με νοτισμένη πετσέτα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο αγελάδας αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία Για το κλασικό μοσχάρι bourguignon, ξεκινάμε με το κρέας.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C.Σε μια φαρδιά κατσαρόλα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation