Το μενού της εβδομάδας: από αγιορείτικες μπάμιες μέχρι πικάντικα γεμιστά
Newsroom 13.06.2025 • 13:20 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Μαγειρεύουμε σπιτικά, επιλέγουμε εποχικές πρώτες ύλες και ψωνίζουμε με πρόγραμμα ώστε να μην υπερβάλλουμε και να μην πετάμε τίποτα. Σ' αυτό το πνεύμα ετοιμάζουμε για εσάς ένα εβδομαδιαίο συνταγολόγιο - από Δευτέρα έως Κυριακή. Το πρόγραμμά μας είναι σύμφωνο με τις επιταγές των διατροφολόγων (περιέχει τις βασικές ομάδες τροφίμων) αλλά και με την παράδοση και τις συνήθειες του ελληνικού νοικοκυριού. 1-2 φορές την εβδομάδα λοιπόν κόκκινο κρέας, 1 - 2 φορές πουλερικά, 2 - 3 λαχανικά και όσπρια και 1 - 2 φορές ψάρια και θαλασσινά. Α! Και γλυκό. Γιατί πάντοτε χρειάζεται ένα γλυκό. Για τις ημέρες από τις 16/6 έως τις 22/6 ετοιμάζουμε απίθανα σπαγκέτι με αντζούγιες και σκορδόλαδο, ζουμερό κοκκινιστό κοτόπουλο με πράσινες ελιές, φουρνιστές αγιορείτικες μπάμιες, αφράτα μπιφτέκια με λαχανικά, φουρνιστά ρεβύθια και πεντανόστιμες σαρδέλες. Το κυριακάτικό μας είναι πληθωρικά, πικάντικα γεμιστά και το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.