Το νουά της γιαγιάς Ελένης
Newsroom 22.06.2025 • 13:40 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Αφήστε το μαγειρεμένο κρέας ένα βράδυ στο ψυγείο, για να κρυώσει και να κόβεται πιο εύκολα. Αν προγραμματίζετε τραπέζι, αυτή η αναμονή θα σας βολέψει, αφού δεν θα έχετε να κάνετε πολλά την τελευταία στιγμή. Βρείτε όλη τη λαχταριστή συνταγής της κας Ισμήνης Τορνιβούκα στον Γαστρονόμο.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.