πριν από  4 ώρες 39 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 22.06.2025 • 13:40 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Αφήστε το μαγειρεμένο κρέας ένα βράδυ στο ψυγείο, για να κρυώσει και να κόβεται πιο εύκολα. Αν προγραμματίζετε τραπέζι, αυτή η αναμονή θα σας βολέψει, αφού δεν θα έχετε να κάνετε πολλά την τελευταία στιγμή. Βρείτε όλη τη λαχταριστή συνταγής της κας Ισμήνης Τορνιβούκα στον Γαστρονόμο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation