Το πιο υποτιμημένο τυρί που κάνει καλό στην υγεία σου - Και δεν είναι το cottage!
iStock Μπορεί το cottage cheese να έχει γίνει το αγαπημένο των fit snacks, αλλά υπάρχει ένα τυρί με ιταλική φινέτσα, πιο απαλή γεύση και εξίσου εντυπωσιακά θρεπτικά στοιχεία, που περιμένει να πάρει τη θέση που του αξίζει στο πιάτο σου. Ο λόγος για τη ρικότα. Η ricotta, όπως την αποκαλούν οι Ιταλοί, έχει πλούσιο προφίλ πρωτείνης, ασβέστιο και χαμηλότερη περιεκτικότητα σε αλάτι και σάκχαρα από άλλα γνωστά τυριά. Όπως επισημαίνει η διαιτολόγος Annie Nguyen, M.A., RD, η ρικότα μπορεί να σταθεί δίπλα στο διάσημο cottage cheese, τόσο σε διατροφική αξία όσο και σε ευχάριστη γεύση. Και ίσως, για εμάς που προτιμάμε τη γεύση να μη θυσιάζεται στον βωμό της πρωτείνης, να είναι η επιλογή που ψάχναμε καιρό. Ψάρι με τυρί ή αυγό: Επιτρέπεται αυτός ο συνδυασμός; - Τι απαντά η διατροφολόγος Γιατί να βάλεις τη ρικότα στη διατροφή σου Η ρικότα είναι ένα μαλακό φρέσκο τυρί που φτιάχνεται από ορό γάλακτος, το υγρό που περισσεύει όταν παράγονται άλλα τυριά.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.