Τραγανοί ντοματοκεφτέδες με μυζήθρα στον φούρνο - Έτοιμοι σε 15'
mrssoupe Είναι η εποχή της ντομάτας, οπότε τι καλύτερο από το να αξιοποιήσεις τα ζουμερά, ώριμα ντοματάκια σε μια παραδοσιακή και άκρως καλοκαιρινή συνταγή; Οι ντοματοκεφτέδες έχουν ρίζες στη Σαντορίνη, όπου φτιάχνονται εδώ και χρόνια με την περίφημη τοπική ντοματούλα που είναι μικρή, γλυκιά και γεμάτη γεύση. Είναι ένα φαγητό που θυμίζει διακοπές, ταβερνάκια δίπλα στο κύμα και μυρωδιές από ελληνικό καλοκαίρι. Αυτό που θα λατρέψεις στη συγκεκριμένη συνταγή από την digital creator Χαρά Βαρδακώστα (@just_family_and_home), είναι ότι χρειάζεσαι μόλις 15 λεπτά για να την ετοιμάσεις. Τόσο απλά και τόσο γρήγορα έχεις στο πιάτο σου κάτι τραγανό απ' έξω και αφράτο από μέσα, ιδανικό για μεζεδάκι ή και κυρίως, μαζί με λίγη φέτα ή γιαούρτι. Αν αγαπάς τις ντομάτες και τις ελληνικές γεύσεις, οι ντοματοκεφτέδες θα γίνουν σίγουρα το καλοκαιρινό σου αγαπημένο! Δείτε περισσότερα στο shape.gr Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
mrssoupe Είναι η εποχή της ντομάτας, οπότε τι καλύτερο από το να αξιοποιήσεις τα ζουμερά, ώριμα ντοματάκια σε μια παραδοσιακή και άκρως καλοκαιρινή συνταγή; Οι ντοματοκεφτέδες έχουν ρίζες στη Σαντορίνη, όπου φτιάχνονται εδώ και χρόνια με την περίφημη τοπική ντοματούλα που είναι μικρή, γλυκιά και γεμάτη γεύση. Είναι ένα φαγητό που θυμίζει διακοπές, ταβερνάκια δίπλα...
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.