πριν από  1 ημέρα 18 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα αγγουράκια αν είναι μικρά μπορούμε να τα κρατήσουμε ολόκληρα. Αν είναι πιο μεγάλα θα τα κόψουμε σε ροδέλες ή μπαστουνάκια. Η Νένα Ισμυρνόγλου με μικρά κρητικά αγγουράκια, καλό ξίδι και μπαχαρικά όπως σιναπόσπορο, μαραθόσπορο, κουρκουμά και αστεροειδή γλυκάνισο φτιάχνει ένα από τα πιο αρωματικά και νόστιμα τουρσάκια. Και μας δίνει μια ακόμη συνταγή για ένα γρήγορο τουρσί, με το αγγούρι κομμένο σε μπαστουνάκια αυτή τη φορά, λάιμ και μπόλικα μυρωδικά: κλαράκια άνηθου, ξερό κόλιανδρο, μαραθόσπορο. Δεν θέλει καθόλου περίμενε, σε μια μέρα είναι έτοιμο. Δείτε τις συνταγές στον Γαστρονόμο

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation