Tώρα είναι η εποχή να φτιάξουμε αγγουράκια τουρσί!
Τα αγγουράκια αν είναι μικρά μπορούμε να τα κρατήσουμε ολόκληρα. Αν είναι πιο μεγάλα θα τα κόψουμε σε ροδέλες ή μπαστουνάκια. Η Νένα Ισμυρνόγλου με μικρά κρητικά αγγουράκια, καλό ξίδι και μπαχαρικά όπως σιναπόσπορο, μαραθόσπορο, κουρκουμά και αστεροειδή γλυκάνισο φτιάχνει ένα από τα πιο αρωματικά και νόστιμα τουρσάκια. Και μας δίνει μια ακόμη συνταγή για ένα γρήγορο τουρσί, με το αγγούρι κομμένο σε μπαστουνάκια αυτή τη φορά, λάιμ και μπόλικα μυρωδικά: κλαράκια άνηθου, ξερό κόλιανδρο, μαραθόσπορο. Δεν θέλει καθόλου περίμενε, σε μια μέρα είναι έτοιμο. Δείτε τις συνταγές στον Γαστρονόμο
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.