Τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας και γραβιέρα
Αυτά τα τυροπιτάκια είναι χρυσαφένια, κριτσανιστά και πάνε παντού: από το πάρτι και τη φιλική μάζωξη μέχρι το σχολείο και το γραφείο. 30' προετοιμασία, 15' τηγάνισμα, Σύνολο: 45'Υλικά Τεμάχια: 20 4 φύλλα κρούστας για πίτες 300 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 αυγό 1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη 40 ml ελαιόλαδο + επιπλέον για το τηγάνισμα φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το σερβίρισμα (προαιρετικά) μέλι της αρεσκείας μας λίγο σουσάμιΔιαδικασία ΓέμισηΓια να φτιάξουμε τραγανά τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας και γραβιέρα, αρχικά ανακατεύουμε, σε μπολ, τα τυριά με το γιαούρτι, το αυγό, τη ρίγανη, το λάδι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. ΤυροπιτάκιαΑπλώνουμε τα φύλλα σε λεία επιφάνεια το ένα πάνω στο άλλο και τα κόβουμε σε 5 ίσες λωρίδες κατά μήκος. Έτσι δημιουργούμε 20 λωρίδες φύλλου κρούστας.Βάζουμε στην άκρη της στενής πλευράς κάθε λωρίδας από 1 κουτ. σούπας γέμιση και διπλώνουμε το φύλλο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.