Βασικό τσιζκέικ pina colada με προζύμι!
Μερίδες: για φόρμα 20-23 εκ. 800 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου 350 γρ. ζάχαρη 7 μεγάλα αυγά 400 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 150 γρ. τρίμμα καρύδας + επιπλέον για το σερβίρισμα 200 γρ. προζύμι 100 γρ. λικέρ MalibuΖελέ ανανά 1 φρέσκος ανανάς, καθαρισμένος και κομμένος σε μικρά κομμάτια 500 γρ. χυμός ανανά 5 φύλλα ζελατίνης εμπορίου Διαδικασία Για το βασικό τσιζκέικ pina colada με προζύμι, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 200°C (αντιστάσεις). Καλύπτουμε τη φόρμα μας με λαδόκολλα.Χτυπάμε το τυρί κρέμα μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα, την κρέμα γάλακτος, την καρύδα, το προζύμι και το λικέρ. Σταματάμε μόλις γίνει μια ομοιογενής και αφράτη κρέμα.Αδειάζουμε στη φόρμα και ψήνουμε για 35-40 λεπτά, μέχρι σχεδόν να καεί η επιφάνεια, αλλά το κέντρο να παραμείνει ελαφρώς "τρεμουλιαστό".Βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για 10 ώρες.Ζελέ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.