πριν από  1 ημέρα 4 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Μου άρεσε να μαγειρεύω από μικρός, αλλά όταν ξεκίνησα να σπουδάζω μαγειρική, την ερωτεύτηκα. Πήγα σε ό,τι σεμινάριο βρέθηκε μπροστά μου και διάβασα πολύ", μου λέει ο Στέλιος Τσάκος, ιδιοκτήτης της γαστροταβέρνας Βραδύπους στη Χίο την ώρα που περιμένουμε να έρθει το φαγητό. Τον Στέλιο τον γνώρισα πρώτη φορά τον περασμένο χειμώνα στα Άκρα στο Παγκράτι, όπου μαζί με τον Γιάννη Λουκάκη ετοίμασαν ένα διαλεχτό four hands menu. Εκεί έμαθα ότι του αρέσει να δουλεύει με χιώτικη πρώτη ύλη και να πειραματίζεται στις συνταγές του. Αυτό μου κέντρισε την περιέργεια - δεν είχα ξαναφάει χιώτικη δημιουργική κουζίνα. Όταν λοιπόν, βρέθηκα στη Χίο αποφάσισα να επισκεφθώ το μαγαζί του για να τη δοκιμάσω. Διανύει τον έκτο χρόνο λειτουργίας του, και εκτός από το φαγητό, προσελκύει κόσμο και για το κτίριο στο οποίο στεγάζεται. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παλιό πέτρινο σπίτι μέσα στην ιστορική καστροσυνοικία της πόλης της Χίου, σαν θεατρικό σκηνικό. Ο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation