πριν από  6 ώρες 55 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το κρέας με φρούτα είναι συνδυασμός που κερδίζει. Το αποδεικνύει περίτρανα αυτή η χοιρινή τηγανιά με κρασί και φρέσκα δαμάσκηνα. 20' προετοιμασία, 20' μαγείρεμα, 1 ημέρα και 13 ώρες αναμονή Σύνολο: 1 ημέρα και 13 ώρες και 40'Υλικά Μερίδες: για 4 μερίδες, ως μεζές 400 γρ. χοιρινός λαιμός, χωρίς κόκαλο, σε κομμάτια των 3 εκ. 1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη 1 φύλλο δάφνης 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε ροδέλες πάχους 1 εκ. 1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι 1 κουτ. γλυκού φρέσκο δεντρολίβανο, πολύ ψιλοκομμένο 300 ml κόκκινο ξηρό κρασί 3 φρέσκα δαμάσκηνα (ή βανίλιες), χωρίς κουκούτσια, σε κυδωνάτες φέτες 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το σερβίρισμα (προαιρετικά) μερικά φύλλα φρέσκου δυόσμου, σε λεπτές λωρίδες σπόροι ροδιούΔιαδικασίαΓια την χοιρινή τηγανιά με κρασί και φρέσκα δαμάσκηνα, σε ένα μπολ βάζουμε τους κύβους χοιρινού, 20 ml από το ελαιόλαδο, την πιπεριά Φλωρίνης, τη δάφνη, τις ροδέλες κρεμμυδιού, το θυμάρι και αλατοπίπερο και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation