Χοιρινή τηγανιά με κρασί και φρέσκα δαμάσκηνα
Το κρέας με φρούτα είναι συνδυασμός που κερδίζει. Το αποδεικνύει περίτρανα αυτή η χοιρινή τηγανιά με κρασί και φρέσκα δαμάσκηνα. 20' προετοιμασία, 20' μαγείρεμα, 1 ημέρα και 13 ώρες αναμονή Σύνολο: 1 ημέρα και 13 ώρες και 40'Υλικά Μερίδες: για 4 μερίδες, ως μεζές 400 γρ. χοιρινός λαιμός, χωρίς κόκαλο, σε κομμάτια των 3 εκ. 1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη 1 φύλλο δάφνης 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε ροδέλες πάχους 1 εκ. 1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι 1 κουτ. γλυκού φρέσκο δεντρολίβανο, πολύ ψιλοκομμένο 300 ml κόκκινο ξηρό κρασί 3 φρέσκα δαμάσκηνα (ή βανίλιες), χωρίς κουκούτσια, σε κυδωνάτες φέτες 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το σερβίρισμα (προαιρετικά) μερικά φύλλα φρέσκου δυόσμου, σε λεπτές λωρίδες σπόροι ροδιούΔιαδικασίαΓια την χοιρινή τηγανιά με κρασί και φρέσκα δαμάσκηνα, σε ένα μπολ βάζουμε τους κύβους χοιρινού, 20 ml από το ελαιόλαδο, την πιπεριά Φλωρίνης, τη δάφνη, τις ροδέλες κρεμμυδιού, το θυμάρι και αλατοπίπερο και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.