Χοιρινό με πορτοκάλι, μελιτζάνα & δεντρολίβανο: Ένα ξεχωριστό πιάτο με μεσογειακό άρωμα!
Αν ψάχνετε έναν τρόπο να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να δώσετε στο καθημερινό σας τραπέζι έναν αέρα δημιουργικότητας και φινέτσας, αυτή η συνταγή είναι για εσάς. Το χοιρινό φιλέτο - ένα τρυφερό και ευέλικτο κομμάτι - παντρεύεται με το γλυκόξινο άρωμα του πορτοκαλιού, τη βαθιά γεύση της μελιτζάνας και το αρωματικό δεντρολίβανο, σε μια σάλτσα που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε comfort food και γκουρμέ γεύμα. Ιδανικό για ένα ιδιαίτερο μεσημεριανό ή ένα πιο εκλεπτυσμένο βραδινό, το πιάτο αυτό αποδεικνύει πως με λίγα αλλά σωστά υλικά, μπορείς να δημιουργήσεις μια εμπειρία γεύσης που μένει αξέχαστη. Μια συνταγή που παντρεύει παράδοση και φαντασία, ιδανική για να εντυπωσιάσεις χωρίς υπερβολική προσπάθεια.Υλικά (για 2-3 άτομα): 500 γρ. χοιρινό σε φέτες ή κομμάτια 1 μεγάλη μελιτζάνα (σε κύβους) 1 πορτοκάλι (χυμός + ξύσμα) 2 κ.σ. μέλι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1-2 σκελίδες σκόρδο 1 κλωνάρι δεντρολίβανο ή 1/2 κ.γ. ξερό 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. λευκό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.