πριν από  15 ώρες 43 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 16.06.2025 • 13:17 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Οι Σπέτσες παρά την δημοφιλία τους, ως προορισμός δεν διεκδικούν γαστρονομικές δάφνες, αφού εκεί σε ελάχιστα καταστήματα τρως καλά. Αυτό προσπαθούν να αλλάξουν οι δύο γνωστοί μάγειρες Χάρης Νικολούζος (Jerar στη Δάφνη) με τον Μιχάλη Χάσικο (Hasika στο Ρέθυμνο) με το Yiayia. Άνοιξαν πριν από λίγες μέρες στην υπέροχη ταράτσα δίπλα στον Σιώρα στο Παλιό Λιμάνι, με εμφανή την φροντίδα στα τραπέζια, στα σκεύη και στα λινά. Το όνομα του καταστήματος παραπέμπει στην αξιοποίηση της παράδοσης και στην "κουζίνα της γιαγιάς" οπότε ο τυχερός πελάτης γλιτώνει εκ προοιμίου από τα νιγκίρι, τα σεβίτσε και τις κοπές. Εμείς αρχίσαμε με ένα καλό ψωμί με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο δοκιμάσαμε και με μια καλοφτιαγμένη ταραμοσαλάτα. Συνεχίσαμε με μια σαλάτα "σπανακόπιτα" με κατσικίσιο τυρί, φύλλο, άνηθο και ένα ολοζώντανο σπανάκι, η οποία παρά την αποδόμηση, γευστικά υποστήριζε απόλυτα το concept.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation