Yiayia, Σπέτσες: στο νέο εστιατόριο του Χάρη Νικολούζου και του Μιχάλη Χάσικου το φαγητό σε κερδίζει με τη μία
Newsroom 16.06.2025 • 13:17 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Οι Σπέτσες παρά την δημοφιλία τους, ως προορισμός δεν διεκδικούν γαστρονομικές δάφνες, αφού εκεί σε ελάχιστα καταστήματα τρως καλά. Αυτό προσπαθούν να αλλάξουν οι δύο γνωστοί μάγειρες Χάρης Νικολούζος (Jerar στη Δάφνη) με τον Μιχάλη Χάσικο (Hasika στο Ρέθυμνο) με το Yiayia. Άνοιξαν πριν από λίγες μέρες στην υπέροχη ταράτσα δίπλα στον Σιώρα στο Παλιό Λιμάνι, με εμφανή την φροντίδα στα τραπέζια, στα σκεύη και στα λινά. Το όνομα του καταστήματος παραπέμπει στην αξιοποίηση της παράδοσης και στην "κουζίνα της γιαγιάς" οπότε ο τυχερός πελάτης γλιτώνει εκ προοιμίου από τα νιγκίρι, τα σεβίτσε και τις κοπές. Εμείς αρχίσαμε με ένα καλό ψωμί με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο δοκιμάσαμε και με μια καλοφτιαγμένη ταραμοσαλάτα. Συνεχίσαμε με μια σαλάτα "σπανακόπιτα" με κατσικίσιο τυρί, φύλλο, άνηθο και ένα ολοζώντανο σπανάκι, η οποία παρά την αποδόμηση, γευστικά υποστήριζε απόλυτα το concept.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.