(Πηγή: seleo.gr) Η κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων στην παιδική ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιομεταβολικών προβλημάτων - όπως καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο και διαβήτης - αργότερα στη ζωή, σύμφωνα με νέα μελέτη. Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση "JAMA Network Open", ανέλυσε δεδομένα από περισσότερα από 1.400 παιδιά...
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.