Ζελέ κεράσι με γιαούρτι και ξηρούς καρπούς: Το πιο δροσιστικό γλυκό του καλοκαιριού!
Αν είσαι από εκείνες που θέλουν κάτι γλυκό αλλά δροσερό, ελαφρύ αλλά και με λίγη... "τραγανή" έκπληξη, τότε αυτή η συνταγή είναι για σένα! Το ζελέ κεράσι με γιαούρτι και ξηρούς καρπούς συνδυάζει όλα όσα αγαπάμε το καλοκαίρι: φρούτο, χρώμα, υφή και γεύση. Είναι τέλειο για επιδόρπιο μετά από φαγητό, αλλά και για εκείνες τις απογευματινές λιγούρες που ψάχνεις κάτι να σου φτιάξει το κέφι.Υλικά: (Για 4 μερίδες) Για το ζελέ: 1 φακελάκι ζελέ κεράσι (ή άλλο κόκκινο φρούτο, αν θες να πειραματιστείς) 500 ml νερό (250 ml βραστό + 250 ml κρύο) 1 κούπα κεράσια χωρίς κουκούτσι (προαιρετικά) Για τη στρώση γιαουρτιού: 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (πλήρες ή 2%, όπως το προτιμάς) 1-2 κ.σ. μέλι ή σιρόπι αγαύης 1 βανιλίνη ή λίγο ξύσμα λεμονιού (για έξτρα άρωμα) Για το σερβίρισμα: Μια χούφτα ανάμεικτοι ξηροί καρποί (καρύδια, φιστίκια Αιγίνης, αμύγδαλα) Λίγα επιπλέον κεράσια ή φύλλα δυόσμου για διακόσμησηΕκτέλεση:Ετοιμάζουμε το ζελέ: Σε ένα μπολ ρίχνουμε το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.