Το γαλακτομπούρεκο είναι το γλυκό των οικογενειακών τραπεζιών και το πρώτο δώρο που σκεφτόμαστε σε γιορτινά καλέσματα για φαγητό. Είναι ένα γλυκό που προσφέρεται στα καλά πορσελάνινα πιατάκια της γιαγιάς, με δροσερό νερό και ελληνικό καφέ, αλλά που τρώγεται και κατευθείαν από το ταψάκι, ιδανικά την επόμενη μέρα, με το φύλλο να έχει ρουφήξει το σιρόπι. Αν η γεύση...

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.