Γιατί το άμυλο προστατεύει από τον καρκίνο; Μια μελέτη που εξέτασε ασθενείς με υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης διαφόρων τύπων καρκίνου διαπίστωσε ότι η κατανάλωση μπανάνας, ρυζιού και ορισμένων σπόρων μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο να αρρωστήσουν σχεδόν κατά το ήμισυ. Πολλές μελέτες έχουν συσχετίσει την καλή διατροφή με τη χαμηλότερη πιθανότητα νόσησης από καρκίνο. Τώρα μια...
Μια μελέτη που εξέτασε ασθενείς με υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης διαφόρων τύπων καρκίνου διαπίστωσε ότι η κατανάλωση μπανάνας, ρυζιού και ορισμένων σπόρων μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο να αρρωστήσουν σχεδόν κατά το ήμισυ. Πολλές μελέτες έχουν συσχετίσει την καλή διατροφή με τη χαμηλότερη πιθανότητα νόσησης από καρκίνο. Τώρα μια νέα μελέτη σε άτομα με κληρονομικό κίνδυνο...
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.