Υλικά 400 γρ. πένες 200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο 190 γρ. σάλτσα πέστο βασιλικού 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο 250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση Εκτέλεση Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ρίξτε τον τόνο και το λάδι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τη σάλτσα πέστο. Ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα και προσθέστε το ένα τρίτο του τυριού και όλα τα...

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.