Από fine dining σε viral καντίνα: Τα 5+1 must-try στέκια του Μεταξουργείου
Η γειτονιά του Μεταξουργείου, που κάποτε φημιζόταν μόνο για τη βιομηχανική της αύρα, έχει μεταμορφωθεί στον πιο ζωντανό και ενδιαφέροντα γαστρονομικό προορισμό της Αθήνας. Εδώ, το παλιό συναντά το νέο, η παράδοση αγκαλιάζει την υψηλή γαστρονομία και το "ψαγμένο" street food κλέβει την παράσταση. Διαλέξαμε 5+1 στέκια που αποδεικνύουν γιατί αυτή η γωνιά της πόλης είναι το νέο μας αγαπημένο meeting point για φαγητό.Οι 6 σταθμοί που δεν πρέπει να χάσεις1. Το Αυγό του Κόκκορα: Εκεί που η ιστορία συναντά τη γεύση Το "Αυγό του Κόκκορα" είναι πολύ περισσότερο από μία ταβέρνα: είναι ένα κομμάτι της αθηναϊκής ιστορίας. Γνωστό από τη δεκαετία του '80 ως καλλιτεχνικό στέκι στην Κυψέλη, συνεχίζει τη λαμπρή του πορεία σε ένα πανέμορφο, πέτρινο κτίριο στο Μεταξουργείο, με ρίζες που φτάνουν πίσω στο 1933, όταν λειτουργούσε ως οινομαγειρείο. View this post on Instagram A post shared by Το Αυγό του Κόκκορα • The Egg of the Rooster (@toavgotoukokkora) Ο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.