πριν από  11 ώρες 49 λεπτά

Onlarissa.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Υλικά 1 κιλό μπούτια κοτόπουλου, χωρίς κόκαλα και δέρμα Για τη μαρινάδα: 2 κ. σ. σησαμέλαιο 2 κ. σ. σόγιας 2 κ. σ. μέλι 1 κ. σ. ξύδι ρυζιού χωρίς καρύκευμα 1 κ. σ. πάστα τζίντζερ (ή φρέσκο τζίντζερ) Από 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη, κρεμμύδι σε σκόνη, τσίλι σε σκόνη, πάπρικα και αποξηραμένη ρίγανη Αλάτι κατά βούληση Για τη σάλτσα για το σερβίρισμα: 2 κ. σ. καβουρδισμένο σησαμέλαιο 2 κ. σ. σόγια 2 κ. σ. μέλι 1 κ. σ. πάστα τζίντζερ Από 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη, κρεμμύδι σε σκόνη, πάπρικα, τσίλι σε σκόνη και αποξηραμένη ρίγανη Εκτέλεση Ξεπλύνετε και στεγνώστε τα κομμάτια κοτόπουλου και μεταφέρετε τα σε μια σακούλα τροφίμων που κλείνει καλά. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας και στη συνέχεια ρίξτε τα στη σακούλα με το κοτόπουλο. Τοποθετήστε τη σφραγισμένη σακούλα στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά ή μέχρι και όλη τη νύχτα. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς ή το air fryer στους 180. Τοποθετήστε το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Gossip
    Palo presentation