Μελιτζάνες γεμιστές με κινόα
Οι μελιτζάνες είναι μια τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι και σήμερα θα τις φτιάξεις γεμιστές μαζί με κινόα. Υλικά 2/3 του φλιτζανιού κουσκούς 1/3 του φλιτζανιού χυμός λεμονιού 1/3 του φλιτζανιού νερό 2 μεγάλες καθαρισμένες, πολύ καλά καθαρισμένες 1 κρεμμύδι, καλά καθαρισμένο 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες 2 κουτ. της σούπας μέντα 60 γρ. φέτα, τριμμένη 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για το σερβίρισμα) Εκτέλεση Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο σου στους 180 βαθμούς C. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις το κουσκούς, το χυμό λεμονιού και το νερό. Ανακατεύεις και αφήνεις στην άκρη για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, καθαρίζεις τις μελιτζάνες και τις "αδειάζεις". Κόβεις το εσωτερικό και το μοιράζεις σε κυβάκια. Σε ένα τηγάνι, σοτάρεις με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2 λεπτά. Προσθέτεις το εσωτερικό της μελιτζάνας και σοτάρεις για ακόμα 5 λεπτά. Προσθέτεις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.