Μιλφέιγ ροδάκινο
Θες να φτιάξεις ένα γλυκό για όλη την οικογένεια; Το μιλφέιγ ροδάκινο είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι. Υλικά 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ 100 γρ. κομπόστα ροδάκινο στραγγισμένη 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας 200 γρ. (1 κύπελλο) γιαούρτι. Εκτέλεση Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευσίας και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Κόβετε την κομπόστα ροδάκινο σε τετράγωνα κομματάκια. Ανακατεύετε το ζελέ ροδάκινο και το γιαούρτι. Χτυπάτε το ζελέ με το γιαούρτι, το περιεχόμενο του φακέλου Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το γάλα μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα. Ψήνετε τη σφολιάτα στον φούρνο στους 160° C για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει. Την αφήνετε να κρυώσει και κόβετε 3 μακρόστενες λωρίδες. Σε μία πιατέλα τοποθετείτε το ένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.