Πριγκίπισσα Diana | Πώς απολάμβανε τις πιο τραγανές πατάτες φούρνου με 1 απλή προσθήκη
Terry Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images/Ideal Image Τα τελευταία χρόνια, ο σεφ Darren McGrady μοιράζεται συχνά τα παρασκήνια από την 15ετή του καριέρα ως μάγειρας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και μαζί πολλές μικρές λεπτομέρειες για τις καθημερινές διατροφικές συνήθειες και τα αγαπημένα πιάτα της Πριγκίπισσας Diana, όπως φαίνεται σε σχετικό άρθρο στοEatingWell. Η Πριγκίπισσα Diana έκανε ελαφριές και υγιεινές επιλογές όσον αφορά το φαγητό και, όπως αποκαλύπτει ο σεφ της, προτιμούσε να αποφεύγει τα περισσότερα λιπαρά, γεγονός που τον οδήγησε σε διαφορετικές μεθόδους μαγειρικής και συγκεκριμένα σε έναν διαφορετικό τρόπο παρασκευής για το πιο κλασικό συνοδευτικό: τις πατάτες φούρνου. Το μυστικό υλικό Αν και ο McGrady δεν έδωσε ακριβή συνταγή για αυτήν την καινοτόμα εκδοχή αυτού του κλασικού πιάτου, αποκάλυψε το μυστικό του συστατικό: τα ασπράδια αυγών. Αντί να ανακατεύει τις πατάτες με λάδι και μυρωδικά, τις ανακάτευε με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.