Τιραμισού φράουλα
Υλικά 250 γρ. φρέσκες φράουλες 125 γρ. ζάχαρη 4 κ. σ. λικέρ φράουλα 300 ml παχύρρευστη κρέμα γάλακτος 4 κ. σ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ. γλ. κανέλα τριμμένη 250 γρ. μασκαρπόνε 100 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ 1 πρέζα ζάχαρη με κανέλα, για διακόσμηση Εκτέλεση Κρατήστε μερικές φράουλες για γαρνίρισμα. Κόψτε τις υπόλοιπες φράουλες σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τις σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη. Ανακατέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Αφήστε τη να σιγοβράσει. Εντωμεταξύ, χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και την αλεσμένη κανέλα μέχρι να αποκτήσει μαλακή υφή. Στη συνέχεια προσθέστε το μασκαρπόνε και το μισό λικέρ και συνεχίστε το χτύπημα για ένα λεπτό μέχρι να αναμειχθεί το μασκαρπόνε με την κρέμα. Αφαιρέστε το μείγμα φράουλας από τη φωτιά και πολτοποιήστε ελαφρά με ένα ραβδομπλέντερ. Ανακατέψτε το υπόλοιπο λικέρ στη σάλτσα φράουλας. Σουρώστε τη σάλτσα, κρατώντας χωριστά το υγρό και τον πολτό των φρούτων. Για τη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.