πριν από  3 ώρες 4 λεπτά

Tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Από τη δεκαετία των 30 και μετά, η φυσική παραγωγή κολλαγόνου αρχίζει να μειώνεται. Τα αρχικά σημάδια είναι πρωινή δυσκαμψία, αρθρώσεις που "τρίζουν", αίσθηση βάρους στα πόδια και πιο αργή αποκατάσταση μετά από δραστηριότητα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το φυσικό σύστημα αποκατάστασης του σώματος με τη σωστή διατροφή. Τα 8 φρούτα που ενισχύουν το κολλαγόνο και πώς να τα χρησιμοποιήσεις1. Ακτινίδιο - Ενεργοποιεί τον σχηματισμό κολλαγόνου Πλούσιο σε βιταμίνη C, το ακτινίδιο ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου σε κυτταρικό επίπεδο. Πώς να το φάτε: 1 ολόκληρο ακτινίδιο (καλά πλυμένη φλούδα) στο πρωινό ή ως σνακ. Η φλούδα περιέχει επιπλέον αντιοξειδωτικά. Συμβουλή: Συνδυάστε το με σπανάκι για ένα πράσινο smoothie που αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. 2. Ανανάς - Μειώνει τη φλεγμονή Περιέχει βρομελίνη, ένα ένζυμο που συγκεντρώνεται κυρίως στο κοτσάνι και βοηθά στη μείωση της φλεγμονής. Πώς να το φάτε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation