8 φρούτα που ενισχύουν το κολλαγόνο και ανακουφίζουν τη δυσκαμψία στα γόνατα - Ένας πρακτικός οδηγός
Από τη δεκαετία των 30 και μετά, η φυσική παραγωγή κολλαγόνου αρχίζει να μειώνεται. Τα αρχικά σημάδια είναι πρωινή δυσκαμψία, αρθρώσεις που "τρίζουν", αίσθηση βάρους στα πόδια και πιο αργή αποκατάσταση μετά από δραστηριότητα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το φυσικό σύστημα αποκατάστασης του σώματος με τη σωστή διατροφή. Τα 8 φρούτα που ενισχύουν το κολλαγόνο και πώς να τα χρησιμοποιήσεις1. Ακτινίδιο - Ενεργοποιεί τον σχηματισμό κολλαγόνου Πλούσιο σε βιταμίνη C, το ακτινίδιο ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου σε κυτταρικό επίπεδο. Πώς να το φάτε: 1 ολόκληρο ακτινίδιο (καλά πλυμένη φλούδα) στο πρωινό ή ως σνακ. Η φλούδα περιέχει επιπλέον αντιοξειδωτικά. Συμβουλή: Συνδυάστε το με σπανάκι για ένα πράσινο smoothie που αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. 2. Ανανάς - Μειώνει τη φλεγμονή Περιέχει βρομελίνη, ένα ένζυμο που συγκεντρώνεται κυρίως στο κοτσάνι και βοηθά στη μείωση της φλεγμονής. Πώς να το φάτε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(64)
- Αστυνομικά(36)
- Εκπαίδευση(217)
- Εργασία(42)
- Θρησκεία(19)
- Κοινωνία(571)
- Νομικά(28)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(398)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.