Ακρίβεια χωρίς φρένα: Οι τιμές στο κρέας που "καίνε" νοικοκυριά και ψησταριές - Είδος πολυτελείας το σουβλάκι
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)Facebook Twitter Viber WhatsApp Email Με έντονη ανησυχία και σκληρές προειδοποιήσεις για τις τιμές του κρέατος αποχώρησαν από την Αθήνα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, τονίζοντας πως τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά ενδέχεται να βρουν τα ελληνικά νοικοκυριά μπροστά σε τιμές "χρυσού" για το μοσχαρίσιο κρέας. Οι παραγωγοί, που διαμαρτυρήθηκαν για τις ανεξόφλητες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και την έλλειψη μέτρων για την ευλογιά των ζώων, προειδοποιούν ότι η τιμή του μοσχαριού μπορεί να αγγίξει τα 22 έως και 24 ευρώ το κιλό, τιμή που μοιάζει αδιανόητη για τον μέσο καταναλωτή.Το μοσχαρίσιο κρέας έγινε είδος πολυτελείας Το άλλοτε βασικό είδος της ελληνικής διατροφής έχει μετατραπεί σε πολυτελές αγαθό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν καταναλωτές, το μοσχαρίσιο κρέας έχει μπει πλέον στη λίστα των "εορταστικών γευμάτων". "Όταν έρχονται παιδιά στο σπίτι και χρειάζεται το μοσχαράκι, μία φορά τον μήνα. Είναι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(37)
- Άμυνα(41)
- Αστυνομικά(44)
- Εκπαίδευση(253)
- Εργασία(66)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(647)
- Νομικά(25)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(760)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.