πριν από  8 Μήνες 5 ημέρες

Tvstar.gr

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο νικητής της εκλογικής μάχης για το δήμο Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, φτάνοντας στο εκλογικό του κέντρο λίγο πριν τις 11 το βράδυ. Συγκινημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου, ο οποίος ευχαρίστησε την οικογένειά του αλλά και τους 354 υποψηφίους του συνδυασμού του. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε βρεθεί στο εκλογικό κέντρο του κ.

πριν από  8 Μήνες 5 ημέρες

Iefimerida.gr

Αλλάζει χέρια ο Δήμος Λαμιέων, καθώς από τα πρώτα αποτελέσματα διαφάνηκε μια μεγάλη νίκη του Πανουργιά Παπαϊωάννου επικεφαλής του συνδυασμού "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, ο Θύμιος Καραίσκος ήδη τηλεφώνησε για να συγχαρεί τον αντίπαλό του, με τους δύο άνδρες να συνομιλούν σε ιδιαίτερα ενωτικό και καλό κλίμα. ΤΟ ΑΡΘΡΟ...

πριν από  8 Μήνες 5 ημέρες

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι του Ευθύμιου Καραίσκου στις δημοτικές εκλογές της πόλης. Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα ο Παπαϊωάννου συγκεντρώνει το 53,33%, ενώ ο αντίπαλός του παίρνει το 42,50%.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation