Αραβική πίτα με χούμους, ψητές πιπεριές, καρότο και καλαμπόκι
Διαδικασία Βήμα 1 Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά τις πιπεριές και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα. Αν θέλουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιπεριές Φλωρίνης σε άλμη. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(32)
- Άμυνα(29)
- Αστυνομικά(37)
- Εκπαίδευση(222)
- Εργασία(50)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(636)
- Νομικά(23)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(618)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.