πριν από  3 Μήνες 13 ημέρες

Tromaktiko.gr

Αρκαδία: Σορός ηλικιωμένου εντοπίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο αγροτικής αποθήκης Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος που εντοπίστηκε απανθρακωμένος μετά από πυρκαγιά σε αποθήκη σε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Αρκαδίας. Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr, η σορός ενός ηλικιωμένου εντοπίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο αγροτικής αποθήκης, στην οποία...

πριν από  3 Μήνες 13 ημέρες

Voria.gr

Τραγωδία μετά από φωτιά σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αρκαδία. Η σορός ενός ηλικιωμένου εντοπίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο αγροτικής αποθήκης, στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά, στη Μαντινεία. Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

πριν από  3 Μήνες 13 ημέρες

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αρκαδία όταν η σορός ενός ηλικιωμένου εντοπίστηκε έξω από αποθήκη στην οποία είχε προηγηθεί φωτιά το μεσημέρι της Παρασκευής. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη στη Μαντινεία Αρκαδίας όπου ηλικιωμένο βρέθηκε νεκρός έξω από αγροτική αποθήκη ενώ αυτή είχε πάρει φωτιά. Για την κατάσβεση της φωτιά επιχειρούν 10...

πριν από  3 Μήνες 13 ημέρες

Lifo.gr

Το πτώμα ηλικιωμένου εντοπίστηκε έξω από αποθήκη στην οποία είχε προηγηθεί φωτιά το μεσημέρι της Παρασκευής σε αποθήκη στην Αρκαδία. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη στη Μαντινεία Αρκαδίας όπου ηλικιωμένο βρέθηκε νεκρός έξω από αγροτική αποθήκη ενώ αυτή είχε πάρει φωτιά. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 10 Πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation