ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ
Ούτε βραστή ούτε τηγανητή: Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να μαγειρέψετε τη μελιτζάνα ώστε να διατηρήσει τις ιδιότητές της Η μελιτζάνα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και αγαπημένα λαχανικά της ελληνικής κουζίνας. Πλούσια σε φυτικές ίνες, κάλιο, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, συμβάλλει θετικά στην καρδιαγγειακή και πεπτική υγεία. Παρ' όλα αυτά, συχνά "κακοποιείται" διατροφικά: τηγανίζεται σε πολύ λάδι ή βράζεται υπερβολικά, χάνοντας έτσι μεγάλο μέρος από τα θρεπτικά της συστατικά. Το λάθος που κάνουν πολλοί Η σάρκα της μελιτζάνας είναι ιδιαίτερα πορώδης. Αυτό σημαίνει ότι απορροφά μεγάλες ποσότητες λίπους. Ένα τηγανητό πιάτο με μελιτζάνες μπορεί να ξεπεράσει τις 150 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ παράλληλα η υψηλή θερμότητα καταστρέφει ευαίσθητα αντιοξειδωτικά όπως η νασουνίνη, που βρίσκεται στη φλούδα.Η ιδανική λύση: Ψήσιμο στον φούρνο ή σε φριτέζα αέρος Σύμφωνα με τη διατροφολόγο Σοφία από το κανάλι Naranja Verde, η καλύτερη μέθοδος...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(79)
- Αστυνομικά(83)
- Εκπαίδευση(149)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(400)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(352)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.