πριν από  1 ώρα 23 λεπτά

Tastv.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ούτε βραστή ούτε τηγανητή: Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να μαγειρέψετε τη μελιτζάνα ώστε να διατηρήσει τις ιδιότητές της Η μελιτζάνα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και αγαπημένα λαχανικά της ελληνικής κουζίνας. Πλούσια σε φυτικές ίνες, κάλιο, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, συμβάλλει θετικά στην καρδιαγγειακή και πεπτική υγεία. Παρ' όλα αυτά, συχνά "κακοποιείται" διατροφικά: τηγανίζεται σε πολύ λάδι ή βράζεται υπερβολικά, χάνοντας έτσι μεγάλο μέρος από τα θρεπτικά της συστατικά. Το λάθος που κάνουν πολλοί Η σάρκα της μελιτζάνας είναι ιδιαίτερα πορώδης. Αυτό σημαίνει ότι απορροφά μεγάλες ποσότητες λίπους. Ένα τηγανητό πιάτο με μελιτζάνες μπορεί να ξεπεράσει τις 150 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ παράλληλα η υψηλή θερμότητα καταστρέφει ευαίσθητα αντιοξειδωτικά όπως η νασουνίνη, που βρίσκεται στη φλούδα.Η ιδανική λύση: Ψήσιμο στον φούρνο ή σε φριτέζα αέρος Σύμφωνα με τη διατροφολόγο Σοφία από το κανάλι Naranja Verde, η καλύτερη μέθοδος...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation