Αυτό το ψωμί αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι οι φλεγμονώδεις τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου σταδίου ΙΙΙ, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διατροφής και της άσκησης στην επιβίωση. Ορισμένες τροφές με φλεγμονώδη δράση - όπως το άσπρο ψωμί, οι τηγανητές πατάτες, τα λουκάνικα και τα αναψυκτικά - αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου ασθενών με καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα έρευνα. Η φλεγμονή αποτελεί αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά η χρόνια φλεγμονή συνδέεται με πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Μελέτη σε πάνω από 1.600 ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου σταδίου ΙΙΙ κατέδειξε ότι όσοι κατανάλωναν περισσότερες φλεγμονώδεις τροφές είχαν 87% μεγαλύτερη πιθανότητα θανάτου σε σχέση με εκείνους που τις απέφευγαν. Σύμφωνα με την δρ Sara Char από το Dana-Farber Cancer Institute, τα ευρήματα υπογραμμίζουν τη σημασία της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας για την επιβίωση ασθενών με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(79)
- Αστυνομικά(83)
- Εκπαίδευση(149)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(400)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(352)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.