πριν από  6 ώρες 14 λεπτά

Dikaiologitika.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια νέα μελέτη δείχνει ότι οι φλεγμονώδεις τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου σταδίου ΙΙΙ, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διατροφής και της άσκησης στην επιβίωση. Ορισμένες τροφές με φλεγμονώδη δράση - όπως το άσπρο ψωμί, οι τηγανητές πατάτες, τα λουκάνικα και τα αναψυκτικά - αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου ασθενών με καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα έρευνα. Η φλεγμονή αποτελεί αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά η χρόνια φλεγμονή συνδέεται με πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Μελέτη σε πάνω από 1.600 ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου σταδίου ΙΙΙ κατέδειξε ότι όσοι κατανάλωναν περισσότερες φλεγμονώδεις τροφές είχαν 87% μεγαλύτερη πιθανότητα θανάτου σε σχέση με εκείνους που τις απέφευγαν. Σύμφωνα με την δρ Sara Char από το Dana-Farber Cancer Institute, τα ευρήματα υπογραμμίζουν τη σημασία της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας για την επιβίωση ασθενών με...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation