"Δεν ήταν απόφαση για "αποκέντρωση". Ήταν απλώς ότι βρήκα το σπίτι μου"
Η ΜΑΡΙΛΟΥ ΚΑΡΦΑΡΙΔΟΥ μετά από μακρά επαγγελματική πορεία σε κουζίνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αποφάσισε να κάνει κάτι δικό της και ως έδρα επέλεξε ένα μικρό, ορεινό χωριό, τις Κορυφές. Εκεί δημιούργησε το πρώτο home vegan restaurant της Ελλάδας στον κήπο του σπιτιού της και προγραμματίζει τραπέζια για μικρές ομάδες με βίγκαν μενού και οργανικά κρασιά. Όπως μας εξηγεί, δεν ήταν μια εντελώς συνειδητή επιλογή για αποκέντρωση, απλά σε μια βόλτα της στα βουνά της Καβάλας ανακάλυψε τυχαία το "σπίτι της". Με την πάροδο του χρόνου κατάλαβε ότι δεν ήθελε πια να ζει στην πόλη και να επισκέπτεται τη φύση, αλλά το αντίθετο. Ακολουθεί η ιστορία της Μαριλούς με τα δικά της λόγια. "Η πορεία μου ως vegan chef ξεκίνησε από την αγάπη μου για τα ζώα και τη φύση. Μεγάλωσα μέσα σε εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις που με έδεσαν με τη γη και κάπως έτσι, σιγά σιγά, η κουζίνα έγινε ο τρόπος μου να μιλάω. Εδώ και πάνω από δέκα χρόνια δουλεύω σε κουζίνες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(22)
- Αστυνομικά(20)
- Εκπαίδευση(215)
- Εργασία(30)
- Θρησκεία(37)
- Κοινωνία(505)
- Νομικά(11)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(529)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.