Φραπέ ...μπουγάτσα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 89ης ΔΕΘ, που πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής από το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης, μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ. Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς μπορεί ένας απλός φραπέ να μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό, συνδυάζοντας δύο από τις πιο...
Φραπέ ...μπουγάτσα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 89ης ΔΕΘ, που πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής από το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης, μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ. Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς μπορεί ένας απλός φραπέ να μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό, συνδυάζοντας δύο από τις πιο...
Δυο σε ένα: Τις αγαπημένες γεύσεις και συνήθειες των Ελλήνων -τον φραπέ και τη μπουγάτσα αλλά σε έναν "δυναμικό" συνδυασμό- είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον φραπέ... μπουγάτσα που το μεσημέρι της Κυριακής (07.09.2025) είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όσοι επέλεξαν να επισκεφτούν τη ΔΕΘ και πέρασαν από το...
Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς μπορεί ένας απλός φραπέ να μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb7 Σεπτεμβρίου 2025 · 16:44 ΕΛΛΑΔΑ 2' ΣΧΟΛΙΑΣΕ URL COPIED Φραπέ ...μπουγάτσα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 89ης ΔΕΘ, που πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής από το...
Στη Θεσσαλονίκη και να μην φας μπουγάτσα και να μην πιεις φραπέ δεν γίνεται. Έτσι και οι επισκέπτες της 89ης ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία το μεσημέρι της Κυριακής να περάσουν από το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης, μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ και να δοκιμάσουν τις... κλασικές γεύσεις της πόλης. Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς...
Φραπέ ...μπουγάτσα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 89ης ΔΕΘ, που πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής από το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης, μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ. Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς μπορεί ένας απλός φραπέ να μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό, συνδυάζοντας δύο από τις πιο...
Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς μπορεί ένας απλός φραπέ να μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό, συνδυάζοντας δύο από τις πιο "κλασικές" γεύσεις της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα ποτήρι! Φραπέ ...μπουγάτσα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 89ηςΔΕΘ, που πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής από το περίπτερο του...
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε το περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν μια πραγματικά πρωτότυπη δημιουργία: τον "φραπέ μπουγάτσα". Το μεσημέρι της Κυριακής, μπροστά από τον εμβληματικό Πύργο του ΟΤΕ, έμπειροι baristas της πόλης παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους όχι μόνο...
Φραπέ ...μπουγάτσα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 89ης ΔΕΘ, που πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής από το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης, μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ. Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς μπορεί ένας απλός φραπέ να μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό, συνδυάζοντας δύο από τις πιο...
Φραπέ ...μπουγάτσα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 89ης ΔΕΘ, που πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής από το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης, μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ. Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς μπορεί ένας απλός φραπέ να μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό, συνδυάζοντας δύο από τις πιο...
Φραπέ ...μπουγάτσα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 89ης ΔΕΘ, που πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής από το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης, μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ. Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς μπορεί ένας απλός φραπέ να μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό, συνδυάζοντας δύο από τις πιο...
Newsroom | email: [email protected] Οι παρευρισκόμενοι στην 89η ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης, μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ, φραπέ... "μπουγάτσα". Ο καφές φραπέ είναι ένας στιγμιαίος καφές με νερό, ζάχαρη, πάγο και καφείνη και για την κατασκευή του απαιτείται η γνωστή φραπιέρα. Ωστόσο, όπως τόνισαν οι έμπειροι...

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(52)
- Άμυνα(29)
- Αστυνομικά(19)
- Εκπαίδευση(226)
- Εργασία(60)
- Θρησκεία(17)
- Κοινωνία(475)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(734)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.