πριν από  14 ώρες 59 λεπτά

Tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όταν πρόκειται για τη διαχείριση του διαβήτη, η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο. Κάθε επιλογή γεύματος έχει σημασία - ειδικά οι τροφές που επηρεάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Ένα φρούτο που συχνά προκαλεί ερωτήματα είναι το αβοκάντο (γνωστό και ως "βούτυρο φρούτο"). Είναι κρεμώδες, νόστιμο και γεμάτο υγιεινά λιπαρά - αλλά είναι πράγματι καλό για άτομα με διαβήτη; Η απάντηση, σύμφωνα με ειδικούς διατροφής, είναι ναι, αρκεί να καταναλώνεται με μέτρο.1. Χαμηλό σε υδατάνθρακες, πλούσιο σε "καλά" λιπαρά Σε αντίθεση με τα περισσότερα φρούτα, το αβοκάντο περιέχει πολύ λίγους υδατάνθρακες και είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά - τα "καλά" λιπαρά που συμβάλλουν στην υγεία της καρδιάς. Ένα μεσαίο αβοκάντο έχει περίπου 1 γραμμάριο ζάχαρης και 4 γραμμάρια συνολικών υδατανθράκων, πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (GI). Οι τροφές με χαμηλό GI δεν προκαλούν απότομες αυξήσεις του σακχάρου, καθιστώντας το αβοκάντο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation