Είναι νόστιμο αλλά ρίχνει και την χοληστερίνη
"Καυτερό" μυστικό για υγιή καρδιά; Η καψαϊκίνη, η ένωση που δίνει στις πιπεριές τσίλι τη χαρακτηριστική τους "φλόγα", δεν είναι απλώς υπεύθυνη για τη γεύση - φαίνεται πως μπορεί να μειώσει τη χοληστερίνη, να προστατεύσει από καρδιοπάθειες και να ενισχύσει τη συνολική υγεία της καρδιάς, σύμφωνα με νεότερες έρευνες. Η χοληστερίνη και τα μπαχαρικά έχουν μια πιο ενδιαφέρουσα σχέση απ' όσο ίσως φαντάζεσαι. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι ορισμένα κοινά μπαχαρικά, όπως η κανέλα, ο κουρκουμάς και το τζίντζερ, μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των επιπέδων της "κακής" LDL χοληστερίνης και στην αύξηση της "καλής" HDL. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, όμως, το μυστικό συστατικό για τη μείωση της χοληστερόλης και ενδεχομένως την αποτροπή του καρκίνου είναι άλλο! Οι έρευνες δείχνουν ότι οι πιπεριές τσίλι θα μπορούσαν να συμβάλουν στη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς χάρη στην καψαϊκίνη, την ένωση που δίνει στις πιπεριές τσίλι τη "φλογερή" τους γεύση. Η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(13)
- Άμυνα(61)
- Αστυνομικά(84)
- Εκπαίδευση(175)
- Εργασία(81)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(519)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(471)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.