Είναι το νερό το Syrah του μέλλοντος;
Έξι καταξιωμένοι σομελιέ κάθισαν σιωπηλά πίσω από ένα τραπέζι. Βρέθηκαν εκεί για να μυρίσουν, να κρίνουν τη διάυγεια, τη γεύση και την υφή πόσιμων υγρών και να τα βαθμολογήσουν. Τα ποτήρια τους δεν ήταν γεμάτα Zinfandel ή Syrah, αλλά νερό υψηλής ποιότητας. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στην Τζόρτζια των ΗΠΑ τον Απρίλιο και έφερε τον τίτλο Fine Water Summit. Με 1.100 φιάλες που εισάγονται από 35 χώρες, πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση του είδους της. Οι ειδήμονες που συγκεντρώθηκαν -από το Χονγκ Κονγκ μέχρι τη Γαλλία και την Καλιφόρνια- πλήρωσαν 975 δολάρια ο καθένας για ένα Σαββατοκύριακο ομιλιών και γευσιγνωσίας που συντόνισε ο Michael Mascha, ο Αυστριακός ιδρυτής του ομίλου, ο οποίος ζει στο Τέξας. Πολλοί είναι μεταξύ των 250 σομελιέ νερού που χειροτονήθηκαν από την ακαδημία του Mascha. Οι μήνες εκπαίδευσης τους έχουν μάθει να εκτιμούν πώς η μεταλλικότητα αλλάζει τη γεύση του νερού, πώς το διοξείδιο του πυριτίου επηρεάζει την αίσθηση...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(73)
- Αστυνομικά(119)
- Εκπαίδευση(151)
- Εργασία(89)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(520)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(473)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.