Επτά τροφές με τόσα αντιφλεγμονώδη οφέλη όσο το σπανάκι
Το σπανάκι δεν είναι απλώς πράσινο και νόστιμο. Είναι "εργοστάσιο" αντιοξειδωτικών: βήτα-καροτίνη, λουτείνη και φλαβονοειδή συνεργάζονται για να προστατεύσουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και να μειώσουν τις φλεγμονές. Όμως δεν είναι μόνο του. Δίπλα του, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε σε άρθρο του Eating Well, στέκονται επάξια άλλες 7 τροφές και μάλιστα κάποιες με ακόμη μεγαλύτερη αντιφλεγμονώδη δράση.1. Λαχανάκια Βρυξελλών: Οι μικροί ήρωες της διατροφής Ανήκουν στην οικογένεια των σταυρανθών και προσφέρουν μια ισχυρή δόση βιταμινών, καροτενοειδών και φυτικών ινών. Περιέχουν και γλυκοσινολικά άλατα, τα οποία βοηθούν στη ρύθμιση σακχάρου, πίεσης και διάθεσης. 2. Κόκκινο λάχανο: Χρώμα που προστατεύει Το έντονο μοβ χρώμα του είναι ένδειξη υψηλής περιεκτικότητας σε ανθοκυανίνες - ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από καρκίνο, καρδιακά και νευροεκφυλιστικές παθήσεις.3. Μούρα: Μικρά στο μέγεθος, μεγάλα σε δύναμη Φράουλες, βατόμουρα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(71)
- Αστυνομικά(97)
- Εκπαίδευση(139)
- Εργασία(112)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(421)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(453)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.