Ετοιμο φαγητό, Food Hall και... Πολωνία: Η "επόμενη μέρα" της Σκλαβενίτης
Σε πλήρη τροχιά υλοποίησης βρίσκονται δύο από τα σημαντικότερα επενδυτικά έργα της Σκλαβενίτης: η νέα μονάδα παραγωγής έτοιμων γευμάτων στη Μαγούλα και το Food Hall στο πρώην εργοστάσιο της Pitsos στον Ρέντη, που έχει πλέον εισέλθει στη φάση κατασκευής. Παράλληλα, ο όμιλος σχεδιάζει να επαναφέρει αυτόνομα σημεία εστίασης στη θέση της πρώην "Σπιτικής Κουζίνας" με πρώτα πιλοτικά καταστήματα μέσα στο α' τρίμηνο του 2026, ενώ εξετάζει συστηματικά την είσοδό του στην πολωνική αγορά με χρονικό ορίζοντα λήψης απόφασης περίπου δύο ετών. Η επανεκκίνηση της "Σπιτικής Κουζίνας" ξεκινά από τα 27 ακίνητα της παλαιότερης αλυσίδας που παραμένουν στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου και τα οποία θα λειτουργήσουν ως βάση για την ανάπτυξη νέων καταστημάτων έτοιμου φαγητού εκτός των σούπερ μάρκετ. Το μοντέλο λειτουργίας βρίσκεται σε φάση διαμόρφωσης, με τη διοίκηση να εξετάζει τόσο το branding όσο και τη μορφή κάθε καταστήματος, χωρίς να θεωρείται δεδομένη η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(41)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(22)
- Εκπαίδευση(270)
- Εργασία(48)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(563)
- Νομικά(11)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(654)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.