πριν από  7 ώρες 56 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η ιδέα, φαινομενικά ριψοκίνδυνη σε μια βιομηχανία με εξοντωτικά μικρά περιθώρια κέρδους, ξεκινά από μια ριζοσπαστική αλλά γήινη διαπίστωση: το φαγητό είναι κοινό αγαθό, οι πόρτες της γεύσης δεν πρέπει να ανοίγουν μόνο με πορτοφόλι. Στην Πόλη του Μεξικού, όπου η τουριστική φρενίτιδα και η γαστρονομική δημιουργία συνυπάρχουν με έντονες ταξικές αντιθέσεις, μια απλή χειρονομία αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε το φαγητό έξω: "Φάε ό,τι θες, πλήρωσε ό,τι μπορείς". Δεν είναι σύνθημα, είναι πρακτική. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Την πρωτοβουλία αυτή την εγκαινίασαν με συνέπεια η Νόρμα Λίστμαν και ο Σάκιμπ Κεβάλ στο Masala y Maiz, ένα εστιατόριο με κουζίνα που συνδέει Μεξικό, Αφρική και Ινδία, και σήμερα την υιοθετούν ολοένα περισσότερα μέρη της πόλης για μία συγκεκριμένη ημέρα τον χρόνο.Δεν υπάρχει "λογαριασμός", υπάρχει όμως λογοδοσία Η ιδέα, φαινομενικά ριψοκίνδυνη σε μια βιομηχανία με εξοντωτικά μικρά περιθώρια κέρδους, ξεκινά από...

πριν από  8 ώρες 40 λεπτά

Iefimerida.gr

Η ιδέα, φαινομενικά ριψοκίνδυνη σε μια βιομηχανία με εξοντωτικά μικρά περιθώρια κέρδους, ξεκινά από μια ριζοσπαστική αλλά γήινη διαπίστωση: το φαγητό είναι κοινό αγαθό, οι πόρτες της γεύσης δεν πρέπει να ανοίγουν μόνο με πορτοφόλι. Στην Πόλη του Μεξικού, όπου η τουριστική φρενίτιδα και η γαστρονομική δημιουργία συνυπάρχουν με έντονες ταξικές αντιθέσεις, μια απλή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα

      Palo presentation